28 Mart 2024
  • Erzurum10°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara20°C

VALİ OKAY MEMİŞ ERZURUMLU’LARA TEŞEKKÜR ETTİ

Erzurum Valisi Okay Memiş, Elazığ’da yaşanan deprem sonrası Erzurumluların top yekûn depremzede kardeşlerinin yardıma koştuğunu belirterek, bir teşekkür mesajı yayımladı.

VALİ OKAY MEMİŞ ERZURUMLU’LARA TEŞEKKÜR ETTİ

26 Ocak 2020 Pazar 19:23

Mesajında Erzurumluların tarih boyunca darda kalanın, mazlumun ve devletinin yanında olduğunu ifade eden Vali Memiş, “Elazığ’da yaşanan depremde de tüm dadaşlar üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmekte ve getirmeye devam etmektedir” dedi.  

 

Vali Memiş, sadece kamu kuruluşları değil ildeki sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirdikleri ve yardım için adeta birbirleriyle yarıştıklarını söyledi.

 

Bunun en güzel örneğinin bugün Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor- Balıkesirspor maçında yaşandığına dikkat çeken Vali Memiş, maç öncesi taraftar ve futbolcuların vefalı bir hareket sergilediklerini vurguladı.

 

Stadyumda taraftarların yardım çadırı kurması ve mavi-beyazlı futbolcuların ‘Kalbimiz ve dualarımız sizlerle’ yazılı pankartla sahaya çıkmasının memnuniyet verici bir davranış olduğunu belirten Vali Memiş, “Maçın 23’üncü dakikasında binlerce taraftarın Elazığ tezahüratı yapması Dadaşların depremzedelerin yanında olduklarının en güzel ifadesiydi. Bugüne kadar ülkenin birlik ve bütünlüğü dendiğinde hep önde olan Erzurum, böylesi zor zamanlarda da üzerine düşeni yapmıştır. Stadyumu dolduran binlerce Erzurumlu, depremzedeleri unutmadığını bir kez daha göstermiştir. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş başta olmak üzere futbolcu kardeşlerimi ve bu vefalı hareketlerinden dolayı tüm Erzurumluları kutluyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.