23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

10 DAKİKA DOLU ŞEHRİ FELÇ ETTİ...

10 Dakika Dolu Şehri Felç Etti...

04 Temmuz 2012 Çarşamba 13:23

Erzurum'da etkili olan sağanak yağış ve dolu adeta hayatı felce uğrattı. Cadde ve sokaklarda mini göletlerin oluştuğu kentte sürücüler su birikintileri arasında ilerlemekte güçlük çekti.
Sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış öğle saatlerinde şiddetini artırdı. Araç ve yaya trafiğinin durma noktasına geldiği Erzurum'da bazı iş yerleri ve zemin katlar sular altında kaldı. Alt geçitlerde biriken su sürücülere zor anlar yaşattı. Filgeçti Köprüsü altından geçtiği sırada otomobili arızalanan bayan sürücü Birgül Yiğit, araçta bulunan 2 yaşındaki oğlu Göktuğ'u vatandaşların yardımıyla araçtan kurtardı. Çocuğu köprünün üzerinden vatandaşlara veren anne Yiğit, aracını geçit altında bırakarak uzaklaştı.
Caddelerde kalan otomobiller trafik ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılırken, su baskınlarına karşı vatandaşlar uyarıldı.

Vatandaş konuştu...

Gazetemizi telefonla arayan çok sayıda vatandaş belediyelere ateş püskürdü.

Hergün gazetelere çok şey yaptıklarını ifade eden Belediya Başkanlarının yağmur ve doludan sonrası şehri çıkıp dolaşmalarını isteyen vatandaşlar. 'Belediyeler sınıfta kalmıştır. Her şiddetli yağmur sonucu şehir felç oluyor. Kayakyolu, Yenişehir Başta olmak üzere şehrin aşağı kısımları sulara kapılıyor, çamurla kaplanıyor. Şehirde alt yapı diye bir şey yok. Ama gazetelere Belediye Başkanları hergün boy boy poz verip çok işler yaptıklarını söylüyorlar. Onlara tavsiyemiz yağmur sonrası şehri gezmeleri olacaktır'


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.