23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

ASLAN KUPAYI ALMADAN GİTMİYOR!...

Aslan kupayı almadan gitmiyor!...

12 Mayıs 2012 Cumartesi 23:36

Galatasaraylı futbolcular, şampiyonluk kupasını kaldırmak için soyunma odasında bekliyor! TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında kupa töreni krizi yaşanıyor
Süper Final'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçtan şampiyonlukla ayrılan taraf Galatasaray oldu. Kritik maçtan sonra Kadıköy'de saha olayları yaşanırken; sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk kupasını alıp almayacağı merak konusu olmaya başladı.

Fenerbahçeli yöneticiler yaşanan kaos ortamında kupanın verilmemesini isterken; TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı yöneticilerin de protokolde mahsur kaldığı belirtildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kupanın verilmesini istediği ve bu konuda TFF yöneticilerine talebini bir kez daha iletti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Kadıköy'de şampiyonluk kupasını kaldırmadan ayrılmayacaklarını dile getirdi.

KUTLAMA PAZARTESİ GÜNÜ

Galatasaray, lig tarihindeki 18.şampiyonluğunu 14 Mayıs Pazartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da kutlayacak.

Spor Toto Süper Final’in son haftasında Fenerbahçe Şükrü SaracoğluStadı’nda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak 2011-12 sezonunda şampiyonluğauzanan Galatasaray, şampiyonluk kupasını 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü kendi sahası Türk Telekom Arena’da tekrar havaya kaldıracak.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, kupa töreni öncesinde Türk Telekom Arena’nın kapılarının pazartesi günü saat 18.00’deaçılacağı, kutlamaların ise saat 19.30’dan itibaren başlayacağı bildirildi.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.