23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

AYŞE ÖZYILMAZEL VE ALİ TARAN BOŞANIYOR...

Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran Boşanıyor...

26 Nisan 2012 Perşembe 17:28

Gazeteci Ayşe Özyılmazel Taran, reklamcı eşi Ali Taran’dan ”şiddetli geçimsizlik” nedeniyle boşanmak için dava açtı.

Taran’ın avukatı Hasan Demirel tarafından Bakırköy Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, boşanma davasının açılma nedeni ”şiddetli geçimsizlik” olarak gösterildi.

Dilekçede, Ayşe Özyılmazel Taran ile Ali Taran’ın 1 Temmuz 2011 tarihinde evlendikleri, bu evlilikten çocuklarının bulunmadığı ve tarafların evliliklerinin ilk başlarında bir süre iyi geçindikten sonra zamanla anlaşamamaya başladıkları kaydedildi.

Çiftin aralarında tartışmalar çıktığı, tartışmaların artarak şiddetli geçimsizliğe dönüştüğü belirtilen dilekçede, şunlar kaydedildi:

”Müvekkilim ve davalı eşi, son zamanlarda her konuda tam bir uyumsuzluk içerisindedirler. Tamamen birbirinden kopmuşlardır. Tarafların ailesi ve yakın dostları boşanmamaları için büyük çaba sarf etmişler, ancak olumlu bir netice alamamışlardır. Bu şartlarda evlilik birliği temelinden sarsılmış ve ortak hayat her iki taraf içinde çekilmez hale gelmiştir. Fiilen biten evliliğin hukuken de
sona erdirilmesi için bu davanın açılması gerekmiştir.”

Dilekçede, Ayşe Özyılmazel Taran’ın Ali Taran’dan herhangi bir maddi ve manevi tazminat, yoksulluk nafakası, tedbir nafakası ile ev eşyası talebinin bulunmadığı belirtildi.

Çiftin boşanma davası, önümüzdeki günlerde Bakırköy 2. Aile Mahkemesi’nde görülecek.

TWITTER'DAN EROL KÖSE DUYURMUŞTU

Twitter'da attığı tweet'lerle adından söz ettiren Erol Köse, Twitter'da yeni bir bomba patlattı. Erol Köse'nin iddiasına göre, Ayşe Özyılmazel, Ali Taran'a boşanma davası açtı.

Erol Köse'nin iddiasına göre, Ayşe Özyılmazel, daha 1 yıl dolmadan eşi Ali Taran'a boşanma davası açtı. Boşanma gerekçesi ise şiddetli geçimsizlik...

Ünlü yapımcı Erol Köse, Ayşe Özyılmazel'in Ali Taran'dan ayrılacağını şu Tweet'le duyurdu:

"Flash flash yılın bombasini açikliyorum mutlu evlilik 1 yılı bile dolduramadan bitti......

"TÜM MEDYAYA FARK ATARAK DUYURUYORUM !!!!
HERKES UYUDU @drerolkose YAKALADI AYŞE ÖZYILMAZER ALİ TARAN' A. BAKİRKOY 2. AİLE MAHKEMESİNDE BOŞANMA DAVASI AÇTI"

EVLİLİKLERİ OLAY OLMUŞTU

Çift geçtiğimiz yıl 1 Temmuz'da dünya evine girmişti. Magazin dünyasında çiftin evliliği olay olmuş, özellikle Ali Taran'ın (60) kendinden yaşça küçük Ayşe Özyılmazel (33) ile evlenmesi ve bu nedenle kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond'u boşanması tepki yaratmıştı.

Desmond, evlilikten kısa bir süre sonra hayatını kaybetmişti.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.