23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

BÜYÜK ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYORLAR...

Büyük Şampiyonaya Hazırlanıyorlar...

09 Nisan 2012 Pazartesi 11:47

Buz Hokeyi A Milli Takımı Erzurum’da kampa devam ediyor.

15-21 Nisan tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan Dünya Kupası 3. Grup maçları öncesi çalışamlar tüm hızıyla sürüyor.

Erzurum-Ilıca karayolu üzerindeki 3 Binlik Buz Hokeyi salonunda günde çift idmanla çalışmalarına devam eden A Milliler tüm güçleriyle Şampiyonaya bileniyorlar. A Millilerin baş antrenörlüğündeTuncay Kılıç, yardımcı Antrenörlüğünde ise Çağrı Karabulut ve Cengiz Çıplak görev yapıyor.
Baş Antrenör Tuncay Kılıç yaptığı açıklamada şampiyonada ilk ikiye girecek takımın 2. Guruba yükseleceğine dikkat çekerek; Türk Milli Takımı olarak bunu başaracak güçte olduklarını ve oyuncularına sonuna kadar güvendiğini dile getirdi.

15-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak Şampiyonaya Türkiye, Yunaniastan, İrlanda, Kuzey Kore, Lüksemburg ve Moğolistan katılacak.

7 Nisan 2012 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile başkanlık koltuğuna oturan Orhan Duman yaptığı açıklamada; eski yönetimin oluşturduğu teknik kadronun sonuna kadar arkasında olduklarını ve yapılacak olan Dünya Kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.

Ayrıca Duman; 15-21 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Şampiyonaya tüm Erzurum halkını Milli Takımımızı desteklemek için davet etti.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.