30 Nisan 2024
  • Erzurum11°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

BUZ HOKEYİ FEDERASYONU'NA GÜÇLÜ ADAY

Buz Hokeyi Federasyonu'na Güçlü Aday

09 Eylül 2014 Salı 17:19

Eski milli güreşçi ve Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Kale, 14 Eylül’de yapılacak olan genel kurul başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.


Türkiye spor Yazarları Derneği (TSYD) Lokali’nde düzenlediği basın toplantısında, federasyonun kulüpleri ötekileştirdiğini savunan Kale, başarılı olan sporcu, antrenör ve kulüplere haklarının verilmesini, ayrımcılık yapılmaması gerektiğini ifade etti.


Federasyon başkanlarının herkese eşit yaklaşması gerektiğini vurgulayan Kale, şunları söyledi:


"Maalesef tesis problemimiz var. Bildiğiniz gibi buz pistleri maliyetli bir yatırım. Bu konuyla ilgili görüştüğümüz iş adamları ve belediyeler var.

Spor yatırımlarında yerel yönetimlere önemli işler düşüyor. Göreve geldiğimizde, takımlardaki haksız rekabeti ve yaklaşımı sona erdirmek istiyoruz. Maalesef tesis problemimiz var. Bildiğiniz gibi buz pistleri maliyetli bir yatırım. Bu konuyla ilgili görüştüğümüz iş adamları ve belediyeler var. Spor yatırımlarında yerel yönetimlere önemli işler düşüyor. Göreve geldiğimizde, takımlardaki haksız rekabeti ve yaklaşımı sona erdirmek istiyoruz."


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.