18 Ekim 2024
  • Erzurum1°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

DİM’DEN MALATYA’YA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya’ya geçmiş olsun dileklerini sundu.

Dim’den Malatya’ya geçmiş olsun mesajı

16 Ekim 2024 Çarşamba 21:08

Dim, “Ülkemiz bir deprem ülkesi olduğu için halkımızın bu gerçeği bilerek yaşaması gerekmektedir. Ancak yetkililerimize düşen en büyük görev sağlam zeminlerde sağlam yapılar oluşturmak ve buna uygun imar planları hazırlamak. Bunu yapmak da elzemdir” dedi.

 
16-10-2024 18:11
[Dim’den Malatya’ya geçmiş olsun mesajı]

AFAD verilerine göre Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Malatya2ya geçmiş olsun diklerini iletti.

Sağlam zemin ve sağlam yapılara dikkat çeken Dim, “Ben bir dizi temas için Japonya’dayım. Depremin meydana geldiğini üzülerek öğrendim. Tüm Malatyalılara İl Temsilcim Kemal Deniz aracılığıyla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bulunduğum ülke de bir deprem ülkesi. Her an burada çok büyük depremler yaşanıyor. Ancak Japonlar buna alışmış ve sağlam yapılarında rahat bir şekilde yaşamlarına devam ediyorlar. Bizim ülkemiz de bir deprem ülkesi olduğu için halkımızın bu gerçeği bilerek yaşaması gerekmektedir. Ancak yetkililerimize düşen en büyük görev sağlam zeminlerde sağlam yapılar oluşturmak ve buna uygun imar planları hazırlamak. Bunu yapmak da elzemdir. Bu duygu ve düşüncelerle yeniden Malatya ve depremden etkilenen tüm şehirlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.