23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

ERZURUM LİSESİ YARDIM BEKLİYOR...

Erzurum Lisesi yardım bekliyor...

09 Nisan 2012 Pazartesi 10:07

Tarihi Erzurum Lisesi belediyelerden yardım bekliyor. Erzurum Lisesi’nin Hastaneler Caddesi’ne bakan bahçesi çamurdan geçilmiyor. Bu görüntü ise kuruluşundan bu güne kadar binlerce mezun vermiş, Bakan, milletvekili, belediye başkanı ve üst düzey bürokrat çıkarmış tarihi liseye hiç yakışmıyor.

Özellikle Tarihi yapılara gerekli hassasiyeti gösteren, yıkılmaya yüz tutmuş tarihi yapıları korumaya alan başta Büyükşehir ve Yakutiye Belediyeleri tarihi Erzurum Lisesi’ndeki bu çirkin görüntüye nasıl müsaade ediyorlar?

Öğrenci velileri okul idaresinin, bahçenin asfaltı için ilgili makamlara müracaat ettiklerini ama bir sonuç alamadıklarını söylediler.

Öğrenci velileri asfalt sezonunun başladığını, Erzurum Lisesi’nin ön bahçesinin asfaltlanmasını beklediklerini, bu konuda yardım elini uzatan belediyeye minnettar kalacaklarını belittiler.

Öğrencilerin bir an önce bu çamurdan kurtarılması gerektiğine işaret eden Veliler, seslerini duyulmasını, Tarihi Erzurum Lisesi’nin bu sorundan kurtarılmasını istediler.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.