29 Mart 2024
  • Erzurum0°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

ERZURUM’DA KARNE SEVİNCİ, 167 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Erzurum’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı birinci yarıyıl tatili bugün öğrencilerin karnelerini alması ile başladı. İl genelinde 167 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

Erzurum’da karne sevinci, 167 bin öğrenci karne aldı

20 Ocak 2023 Cuma 15:18

Erzurum’da 167 bin öğrenci yarıyıl karnelerini alarak 2 haftalık ara tatile girdi. Palandöken ilçesindeki Nihat Kitapçı İlkokulu’nda karne dağıtımına katılan Vali Okay Memiş, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz öğrencilere karneleri ile birlikte kitap ve çikolata hediye etti.
Karne dağıtım töreninde konuşan Vali Okay Memiş, “167 bin öğrencimiz ve 11 bin 500 öğretmenimizle beraber sömestr tatiline girdik. Erzurum’da eğitim ve öğretimde gerçekten çocuklarımızı iyi yetiştirmeye gayret ediyoruz. Çocuklarımızı hem pozitif bilimler ışığı altında, pozitif bilimlerin bütün bilimsel donelerini çocuklarımıza vermeye büyük gayret ediyoruz ama aynı şekilde manevi ve milli değerlerimizle birlikte de çocuklarımızın o farkındalıkla büyümesine çok gayret ediyoruz. İnşallah geleceğe çok daha ümitle bakan bir Erzurum gençliği, nesli yetişiyor” dedi.
Karnelerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.