22 Ekim 2024
  • Erzurum5°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

ESRA ELÖNÜ AÇIKLADI...

Esra Elönü açıkladı...

09 Mayıs 2012 Çarşamba 13:14

Hürriyet Yazarı Ayşe Arman'ın "Beni Türkan A. ile Esra Elönü tanıştırdı" şeklindeki açıklayıcı bilgi vermesi üzerine Esra Elönü açıklama yaptı. Elönü "Sanırım bir yanlışlık olmuş. Ben de okudum söyleşiyi. Fakat bahsi geçen hanımı tanımıyorum bile." dedi.

Esra Elönü'nun bu açıklamasından sonra gözler, Erzurum milletvekillerini zan altında koyan Hürriyet Yazarı Ayşe Arman'a çevrildi..

 

Ayşe Arman'nın röportajında sakatlıkmı var?

Türkan A, şu anda aktif siyaset yapan bir milletvekilinin eski eşi iddiasıyla ortaya çıktı. Haber 7 yazarı Esra Elönü, Türkan A’yı Ayşe Arman’la tanıştırdı...O da hayatını kaleme aldı. Ancak iddialar Erzurum’daki siyasilerle örtüşmedi. Erzurum şimdi şu soruyu soruyor, “Yoksa iki yazar da kandırıldı mı?”

 

Türkan A, Ayşe Arman ile yaptığı söyleşide 1968 Erzurum doğumlu olduğunu ifade etti. 5 çocuk annesi olduğunu açıklayan Türkan A, sözde milletvekili eşinin çocuklarından birini araba tamirciliğine, diğerini de çaycı olarak kahvehaneye soktuğunu anlattı. Çelişkilerle dolu iddialar arasında tecavüze de uğradığını vurgulayan Türkan A, Milletvekili eşi hakkında "Yine bir akşam geç geldi, üstü başı leş gibiydi, iğrenç kokuyordu. Birlikte olmayı reddettim. Bütün itirazlarıma rağmen, döverek tecavüz etti" diye konuştu.

ÖRTÜŞMÜYOR

Türkan A'nın iddia ettiği olaylar zinciri geçmişte ve şu andaki milletvekilleri ile örtüşmediği ifade edildi. Türkan A isimli kadının Haber 7 Yazarı Esra Elönü, ardından da Ayşe Arman'a yanlış bilgiler vermiş olabileceği belirtildi.

BAŞKA BİR İLDEN VEKİL OLABİLİR

İddiların Erzurum dışında bir milletvekili hakkında olabileceği de vurgulandı. Siyasiler, "Türkan A'nın anlatımlarına bakıldığında Erzurum dışında birşey. Söz konusu kişi, başka bir ilin milletvekili olabilir" diye konuştular


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.