23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

FENERBAHÇE'DE DEPREM; ALEX KADRO DIŞI

Fenerbahçe'de Deprem; Alex Kadro Dışı

25 Ağustos 2012 Cumartesi 00:43

Aykut Kocaman, Spartak Moskova maçında 90 dakika kulübede oturttuğu ve kendisine Twitter'da "Kıskanç" diyen Alex de Souza'yı, Gaziantepspor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna almadı.

Alex, Moskova maçından sonra attığı ve hemen sildiği "Oynatılmamamın sebebi kıskançlık" tweeti yüzünden Aykut Kocaman'ın hedefine oturmuştu.

ALEX'TEN İLK TEPKİ

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Twitter üzerinden kendisine sorulan, "Kadroda yok diyolar. Doğru mu ya?" şeklindeki soruya "Evet. kadro yok" şeklinde cevap verdi.

Aynı taraftarın, bu tercihin sakatlıktan mı yoksa Aykut Kocaman'ın mı tercihi olduğu sorusuna ise "Sakat yok" yazarak kadroya alınmamasının nedeninin sakatlık değil Kocaman'ın tercihi olduğunu belirtti.

KOCAMAN, "HERKES EŞİTTİR" DEMİŞTİ

Maç öncesinde Fenerbahçe'nin resmi sitesinde yayınlanan açıklamasında Aykut Kocaman, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Fenerbahçe formasını giyen her bir oyuncu, sırtlarında yazan isim ve numara fark etmeksizin benim için aynı değere sahiptir. Taraflı tarafsız herkes, en azından benim hakkımda şunu rahatlıkla bilir ve söyler ki, forma konusundaki bakış açım ve tavrım son derece adildir ve takımın o anki yararına yöneliktir. Bunu ifade etmenin dahi gerekli olmamasını dilerdim"


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.