22 Ekim 2024
  • Erzurum5°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

FLAŞ... 23 NİSAN CİNAYETİ!...

Flaş... 23 Nisan Cinayeti!...

23 Nisan 2012 Pazartesi 14:34

Küçükçekmece'de 8 yaşındaki çocuğunun 23 Nisan törenlerini izledikten sonra evine dönen 34 yaşındaki A.İ., 4 aydır ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği için gözaltına alınan ifadesinden sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılan zanlı koca M.İ. polis tarafından yakalandı.

Kanarya Mahallesinde bulunan Türkiye Gazeticiler Cemiyeti İlköğretim Okulu önünde meydana gelen olayda bir süredir eşiyle ayrı yaşayan A.İ., okul çıkışında eşiyle karşılaştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre bir süre tartışan ikiliden M.İ. bıçağını çıkararak A.İ.'yi bıçaklamaya başladı. Bir anda kanlar içinde kalan A.İ. çevreden yetişenler tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan koca M.İ. ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Olayla ilgili yapılan soruşturmada zanlı M.İ.'nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle 4 aydır eşiyle ayrı yaşadığı ortaya çıktı. Baba evine dönen eşi A.İ.'yle barışmak için sürekli telefon ettiği öğrenilen M.İ.'nin bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Eşi A.İ.'nin şikayeti üzerine yakalanan M.İ.'nin karakolda ifadesi alındığı daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Zanlı M.İ.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanacağı öğrenildi.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.