23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

FLAŞ... AKP'Lİ VEKİL KAZA GEÇİRDİ!

Flaş... AKP'li vekil kaza geçirdi!

10 Temmuz 2012 Salı 09:04

Ak Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler’in içerisinde bulunduğu otomobil, bu gece yarısı saat 24.00 sıralarında Ankara- Aksaray Karayolu’nun 105’inci kilometresinde kazaya karıştı. Kazada Muammer Güler ile birlikte 1 kişinin daha yaralandığı öğrenildi. İstanbul Valiliği’nden Kamu Güvenliği Müsteşarlığı’na atanan ve son genel seçimlerde Ak Parti’den Mardin Milletvekili seçilen Muammer Güler ile diğer yaralının ambulansla Ankara Bayındır Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi.


DURUMU İYİ
Güler'in sağılık durumuyla ilgili açıklama yapan danışmanı Barış Kıranta, "Şuanda sağlık durumunda bir sıkıntı yok. Bir kaburga kırığımız var sol tarafta, onun dışında vücudunun çeşitli yerlerinde ödem var. Hayati tehkile yok, istirahat ediyor" dedi.
Kazanın oluş şekliyle ilgili de bilgi veren Kıranta şöyle devam etti: "Sayın İçişleri Komisyonu Başkanımız Muammer Güler, Mardin Milletvekilimiz Abdurrahim Akdağ'ın kızının düğün töreninden dönerken, Aksaray - Ankara istikametinin yaklaşık 100. kilometresinde Kulu makasına gelmeden stabilize yoldan kontrolsüz çıkan bir araca çarpmak suretiyle kaza oldu. Sonra da yoldan çıkıyorlar bir kum birikintisine saplanıyorlar. Orada işte koruması, şoförü ve kendi de ufak yara alıyor. Daha sonra da Ankara'ya Bayındır Tıp Merkezi'ne getirildi. Şuanda sağlık durumu söylediğimden ibaret."
Bu arada Güler'in sağılık durumuyla ilgili hastanenin öğle saatlerinde geniş kapsamlı bir açıklama yapması bekleniyor.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.