22 Ekim 2024
  • Erzurum5°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

FLAŞ...BRAVO BU ÇOCUKLARA!

Flaş...Bravo bu çocuklara!

21 Nisan 2012 Cumartesi 20:01

Erkekler buz hokeyi dünya şampiyonası 3. klasman müsabakalarında Türk Milli takımı şampiyon oldu. Türk Milli takımı son maçında Lüksemburg'u da 8-1 yenerek şampiyonayı yenilgisiz tamamladı ve bu dalda tarihinde ilk kez altın madalya kazandı.

Buz Hokeyi dünya Şampiyonası 3. klasman grubunda güçlü rakibi Lüksemburg’u 8-1 yenen Türkiye Buz Hokeyi Milli Takımı, 2. Klasman grubuna yükselme başarısını elde etti. 3 Binlik Buz Hokeyi Arenada oynan maçı Vali Sabahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektör Koçak, ETÜ Rektörü Muammer Yaylalı, Emniyet Müdürü H. Turgut Yıldız, Palandöken Belediye Başkanı Orhan bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Vali Yardımcıları, bürokratlar ve çok sayıda seyirci izledi. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan millilere Vali Sabahattin Öztürk ve Rektör Koçak tarafından plaket verildi. Buz hokeyi Milli Takımının madalyaları ise bu gece saat 21.00’da oynanacak 2.’lik maçı sonrası TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından verilecek.
Buz hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan duman başarılarını ekip çalışmasına bağlayarak , “buz hokeyinde tarih yazdık. Bu başarımıza desteği olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Görüntü: Ülkü Esra Uğurlu

 

 

 

 

 


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.