30 Nisan 2024
  • Erzurum19°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

ILICALI, “BUGÜN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ AFRİN’DE YAKIN TARİHİMİZİN EN BÜYÜK MÜCADELELERİNDEN BİRİNİ YÜRÜTÜYOR.”

Milletvekili Prof. Dr Mustafa Ilıcalı,Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır güvenliğini korumak için Afrin’de yürüttüğü operasyon ile ilgili, ’’Bugün güvenlik güçlerimiz Afrin’de yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yürütüyor.” dedi.

Ilıcalı, “Bugün güvenlik güçlerimiz Afrin’de  yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yürütüyor.”

27 Mart 2018 Salı 11:17

Erzurum Milletvekili Prof. Dr Mustafa Ilıcalı yaptığı konuşmasında,Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır güvenliğini korumak için Afrin’de devam ettiği operasyon ile ilgili, ’’Bugün güvenlik güçlerimiz Afrin’de  yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yürütüyor. Sınırlarımız boyunca oluşturulmak istenen millî birliğimizi ve  toprak bütünlüğümüzü alenen tehdit eden terör koridoruna izin vermemiz mümkün değildir.’’ifadelerini kullandı.

15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatan Ak Parti  Erzurum Milletvekili Prof. Dr Mustafa Ilıcalı,’’100 Yıl önce ecdadımızın gösterdiği kahramanlığı  temsili  gösteriyle bugün  burada izledik. Ecdadımıza çok şey borçluyuz .Bu kahraman ecdadın torunları olarak 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında  FETÖ’ye karşı hep birlikte aynı kahramanlığı gösterdik.Hergün demokrasi nöbetlerine katılarak seçilmiş Başkomutanınıza,seçilmiş vekillerinize iktidarıyla muhalefetiyle destek oldunuz.'diye konuştu.

Afrin operasyonuna destek verdikleri için vatandaşlara teşekkür eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, ’’Bugün güvenlik güçlerimiz Afrin’de  yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yürütüyor..Sınır güvenliğimiz için büyük önem taşıyan Afrin operasyonunda  siz değerli hemşehrilerim biliyorum dualarınızla Kahraman ordumuzun yanındasınız. Allah sizlerden razı olsun ve gücünüze güç katsın. .” diyerek Sınırdışı güvenliği sağlamak için operasyonlarda şehit düşen Erzurumlu Piyade Teğmen Ahmet Aktepe, Muhammet Kır ve tüm şehitlere rahmet diledi.

“100 Yıl önce bizim topraklarımızı işgal etmeye çalışanlardan kahraman askerimizle ve ecdadımızın destansı mücadelesiyle topraklarımız geri alınmıştır.” diyen Ilıcalı, “Topraklarımızda şehidimizin kanı ,şehidimizin canı var.Biz bu bilinçteyiz.” diye ekledi.

Milletvekili Ilıcalı, “Geçmişimizi,tarihimizi iyi bilmemiz lazım ki geleceğe emin adımlarla yürüyelim,ilerleyelim.” diyerek ülkenin kalkınmasında büyük payı olan projelerden bahsetti ve vatandaşlara şöyle seslendi: “Ülkemizin en iyi yere gelmesi için Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan,Başbakanımız ve Hükümetimiz muazzam çalışmalar yaparak büyük  projeler üretiyor.Buradan Oltu’dan sesleniyorum; bu  Çalışmaları engellemek isteyen hainler içerden ve dışarıdan destekçilerle işbirliği yapıyorlar.Ama asil  milletimiz bu hainlere gereken dersi vererek engelleri aşıyor. ’’

Türk Silahlı kuvvetleri’nin yürüttüğü harekata sadece Türkiye’den değil  birçok  Müslüman ülkenin de dualarıyla destek olduğunu anlatan Milletvekili Ilıcalı ,oradaki insanların Türkiye’yi son kale olarak gördüklerini dile getirdi.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.