19 Nisan 2024
  • Erzurum6°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

İŞTE GÖRDÜĞÜNÜZ RÜYALARIN ANLAMLARI!

İşte Gördüğünüz Rüyaların Anlamları!

25 Eylül 2012 Salı 19:40

Bilinçaltımız gördüğünüz rüyalar ile bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyor olabilir. Peki ama neleri? İşte yanıtları...

Uzman psikologlara göre, herkes rüya görüyor. Tek bir gecede en az 5 farklı rüya görenlerin sayısı hiç de az değil. Bu konudaki araştırmalar, çalışan kişilerin en az % 50'sinin işyerleri ile ilgili rüyalar ve hatta önemli bir çoğunluğunun da kabuslar gördüğünü söylüyor. Bilinçaltımız, bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyor, yeter ki biz bunun farkına varalım. Womenist, işyeri ile ilgili gördüğümüz rüyalara ve ne anlama geldiklerine değinmek istiyor...
İşe geç kalmak
Bu rüyada, işe bir türlü gidemediğinizi veya sürekli geç kaldığınızı görüyorsunuz. Sık sık görülen bu rüya; iş yerinde önemli bir fırsatı teptiğinizi veya kariyerinizde nasıl ilerlemeniz gerektiğini bilemediğinizi gösteriyor olabilir...
İş arkadaşıyla sevişmek Çalışanların en çok gördüğü rüyalardan biri de çalışma arkadaşıyla veya çoğunlukla patronuyla kurduğu fiziksel yakınlaşmalarla ilgili. Gerçekte aslında karşılıklı olarak bu tarz bir fiziksel çekimin olmadığını biliyor olmak, çalışanların rüyadan şaşkınlıkla uyanmalarına neden olmakta. Rüyada çalışma arkadaşına yakınlaşanların, gerçekte onlarla iş ile ilgili bir hedefte veya yeni projede birlikte çalışma isteği duyduklarını gösteriyor olabilir. Patron ile rüyada seks ise bilinçaltınızda büyük bir fikrin varlığını işaret ediyor. Bu önemli fikri harekete geçirmek için güce ihtiyacınız olduğunu da...
Sunuma hazır olmamak Rüyanızda işiniz ve sorumluluklarınızla ilgili yapacağınız bir sunuma hazırlı olmadığınızı görmeniz, yakın gelecekte değerlendirilecek olan performansınız ile ilgili kaygılarınız olduğunu gösteriyor. Sunum ile ilgili beklediğiniz spesifik bir tarih yoksa, özgüven eksikliğini de gösteriyor olabilir.
İşyerinde çırılçıplak kalmak İşyerinde tamamen ya da uygunsuz sayılabilecek şekilde çıplak kalma ile ilgili rüyalarda, rüyayı gören kişi genellikle panik halindedir. Fakat çevresindeki kişiler bunu görmezden geliyorlardır. Bu, işyerinde savunmasız ve incinmeye müsait olduğunuzu, korunmasız ve yalnız hissettiğinizi gösteriyor. Etrafınızdakilerin sizi önemsemiyor olduğunu düşünmenizden de kaynaklanıyor olabilir.
Asansörde kalmak Rüyadaki işyeri asansörü, kariyerimizde ilerleyebilme becerimizi temsil ediyor. Duran veya yukarıya doğru oldukça yavaş ilerleyen asansör, kariyerinizle ilgili endişelere sahip olduğunuzun göstergesi.
Tuvaletleri bulamamak Bu rüyada da işyerinde tuvalete gitmek isteyen fakat bir türlü yerini bulamayanlar ile ilgili. Farklı versiyonlarında, tuvaletin kapısının olmaması veya kapıyı bir türlü kapatamama da görülebilir. Tuvaleti bulamamanızın anlamı, işyerinin sizin temel haklarınızı karşılamadığını veya karşılamayacağını düşünmeniz. Tuvaletin kapılarını kilitleyemiyor olmak da, çalışma arkadaşlarınızla aranıza daha belirgin sınırlar koymanız gerektiğini gösteriyor olabilir.
İş yolunda
Bu rüyada, işe araba kullanarak gidenler aracın kontrolünü kaybeder, bindikleri tren veya otobüs yoldan çıkar. Bu rüyaların anlamı, iş hayatınızda kontrolü ele alamıyor olduğunuzu ve bunun eksikliğini duyduğunuzu gösteriyor olabilir.
Biri tarafından kovalanmak çalışanların gördüğü rüyalardan biri de işyerinde biri tarafından kovalanıyor olmak. Genellikle de yüzü görülemeyen, kim olduğu belli olmayan biri... Bu, gerçek hayatta, iş yerinde birilerinin sizin sürekli izliyor olduğunu hissetmenizden kaynaklanıyor olabilir. Karşılaştığınız engellerin çok olduğunu da gösteriyor olabilir.
Ekipmanların çalışmaması, arızalanması
Bu rüyada da işyerindeki ekipmanların çalışmaması söz konusu. çoğunlukla telefonun çalışmadığı görülür ki bu, iletişim açısından bazı sıkıntılarınız olduğunu gösteriyor olabilir.

 


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.