20 Nisan 2024
  • Erzurum5°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

KEDFE’DEN AFET BÖLGESİNE ÇIKARMA!

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, asrın felaketi olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilde hissedilen deprem sonrasında maddi ve manevi olarak yaraları sarma adına büyük bir özveri gösterdi.

KEDFE’den afet bölgesine çıkarma!

23 Şubat 2023 Perşembe 11:50

Afetin ilk gününden itibaren arama kurtarma ekipleriyle sahada olan KEDFE, maddi bağışlarının yanı sıra, depremzedelere ulaştırılması içim 4 tır yardım malzemesi gönderdi. Toplamda 5 Milyon liranın üzerine çıkan yardımıyla zor günlerde yara saran Dadaşlar, son olarak Başkan Tekin Dursun öncülüğünde afet bölgesine çıkarma yaptı. KEDFE yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve dernek başkanları ile birlikte, Hatay, Adana, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta depremzedelerin acısına ortak olarak örnek bir duruş sergiledi.

KEDFE’DEN NET MESAJ: DEVLET-MİLLET İÇİN GÖREVE DAİMA HAZIRIZ

Öte yandan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, deprem bölgesinde görev yapan kentimizin siyasetçi ve bürokratlarına destek ziyaretinde bulundu. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret eden KEDFE yönetimi, her anlamda kendilerinin yanında olduğunu, devlet ve millet için göreve hazır olduklarını ifade ettiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.