23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

KÜÇÜKLER ERZURUMLULARA ÇAĞRI YAPTI...

Küçükler Erzurumlulara çağrı yaptı...

05 Temmuz 2012 Perşembe 22:56

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Büyükşehir Belediyespor'un 10 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Genel Kurul toplantısı öncesinde kamuoyuna istişare çağrısında bulundu. Başkan Küçükler, "Sözü olan, samimi olan, futbola ve şehrine gönül veren herkesi istişare toplantımıza bekliyoruz." dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Genel Kurulu, 10 Temmuz Salı günü 18.00'de Yenişehir AVM Kültür Merkezi'nde toplanacak. Genel Kurul toplantısıyla ilgili hazırlıklar bütün hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler futbol severleri istişareye davet etti.
Büyükşehir Belediyespor'la ilgili her türlü görüş ve önerinin dile getirilerek değerlendirilmesi amacıyla Pazar günü bir istişare toplantısı düzenleneceğini açıklayan Başkan Küçükler, "Sözü olan, samimi olan futbola ve şehrine gönül veren herkesi istişare toplantımıza bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
İstişare toplantısında, kulübün adı da dahil olmak üzere Yönetim Kurulu yapısına varıncaya kadar her konunun ele alınacağını ve değerlendirileceğini belirten Başkan Küçükler, "Futbola gönül vermiş Erzurumlu tüm hemşehrilerimizi, düzenleyeceğimiz istişare toplantısında aramızda görmek istiyoruz." diye konuştu.
Küçükler, istişare toplantısını sosyal paylaşım sitesi Twitter'den de duyurdu. Başkan Küçükler, Twitter'daki takipçilerini istişare toplantısına davet ederek, söz konusu toplantının Erzurum'daki spor camiasına şimdiden hayırlı olması dileklerinde bulundu.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.