23 Ekim 2024
  • Erzurum9°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C

KÜÇÜKOĞLU'NA YAKIŞIR AÇIKLAMA...

Küçükoğlu'na yakışır açıklama...

28 Haziran 2012 Perşembe 11:42

Ak Parti İl Başkan Adayı Recep Küçükoğlu, kongreyle ilgili olarak sürdürülen seçim çalışmalarının sonuna yaklaşıldığını, Ak Parti siyasi terbiyesi sayesinde çok medeni, ölçülü, seviyeli bir seçim çalışmasının gerçekleştirildiğini, bunun içinde mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Küçükoğlu yaptığı açıklamada, ‘Bizim için bu seçim, hasımların mücadelesi değil, kardeşlerin yarışıdır. Kardeşçe bir hizmet koşusudur’ dedi.

Küçükoğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

‘Seçim çalışmalarımızda biz bu anlayışla hareket ettik, üslup ve metodumuzu bu çerçevede şekillendirdik.

Mevcut yönetimin de aynı hassasiyet içinde davranmasından ötürü memnuniyetimizi ifade etmek istiyoruz.

Erzurum İl Teşkilatımızın her bir mensubuna, ilçe başkanlarımıza, yönetimlerinde bulunan tüm dava arkadaşlarıma, Kadın, Gençlik Kollarımıza, başkanlarımıza kadar, il genel meclisi üyelerimize, belde, köy, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize, bu davaya gönül vermiş, bu davaya hizmet etmiş her bir kardeşime seçim sürecindeki çalışmalarımda gösterdikleri ilgi, anlayış, destek için teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu demokratik yarışa gölge düşürmemek için büyük titizlik gösteren Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum.

İl Başkanlığı gibi çok onurlu ve önemli bir göreve talip olurken bu içten manzarayla karşılaşacağımdan zaten emindim.

Çünkü AK Parti, Türk siyasi hareketinde parti içi demokrasiye en çok önem veren, hak ve halk rızası için hizmet yarışına giren kardeşler arasında adil davranan tek partidir.

Önüne konan engelleri iman, ihlâs ve millet aşkıyla aşarak Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük lideri olduğunu ispatlayan Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı hem Türk Siyasetinin, hem de partiiçi demokrasinin 'adalet timsali' olarak görüyoruz.

Yerel siyasetimizi onun 'hak, adalet, hukuk, hizmet' çerçevesinde oluşturuyoruz. İnşallah seçimi kazanıp hizmet yarışını devraldığımızda da siyasi modelimiz sayın Başbakanımız olacaktır.

Onun Erzurum sevgisi ile, bizim Erzurum'a hizmet aşkımızı 'Erzurum'a hizmet' ortak paydasında buluşturduğumuzda, şehrimiz kalkınma ve refah bakımından tarihinin en bereketli noktasına erişmiş olacaktır.

İktidar Partisi İl yönetiminin, yerelle hükümet arasındaki en önemli hizmet köprüsü olduğunun farkındayız.

Başbakanımız ve Hükümetin Erzurum için atan yüreklerini, daha çok hizmete dönüştürmek gibi bir misyon ve iddiaya sahibiz. Memlekete hizmet yağarken, Erzurum bundan daha çok nasiplenmelidir, diyoruz. Bunun yolunu, yöntemini biliyoruz. Sayın Başbakanımız, Hükümetin en başarılı Bakanı olan Sayın Bakanımızın ve yürekleri şehre hizmet için çarpan Sayın Milletvekillerimizin şehirdeki gören gözü, işiten kulağı olmaya talibiz.

Onların hizmet kararlılığına yerel ölçekte yapacağımız olumlu katkılar, hem şehir için daha büyük hizmet imkanı olacak, hem de onların halkla zaten var olan sevgi bağlarını daha da kuvvetlendirecektir. Siyasi pozisyonlarını daha da güçlendirecektir.

Bizim il Başkanlığındaki bir görevimiz de, Hükümet, Bakan ve Vekillerimizin büyük hizmetlerini sabırla, ısrarla ve daha yoğun olarak halka anlatmak olacaktır. İl Başkanlığının bu misyonu güçlendirilecektir. Milletvekillerine sadece iş ve sorumluluk havale eden değil, onlara yardımcı olan, başarılarını kitlelere aktaran bir çalışma metodumuz olacaktır.

Şu an itibarıyla kendimizi kazanmaya çok yakın görüyoruz. Partililerimizin gözlerindeki ışığı ve umudu görüyoruz. İl kongresi sonrası, Erzurum ve Partimiz için taze bir başlangıcın, yeni umutların, yeni hizmetlerin başlangıcı olacaktır.

Seçimden sonra iş başına gelecek olan yeni ekip; Sayın Başbakanımızın dillere destan hizmet standardı ve başarı çıtasını Erzurum'a birebir yansıtma iddiasındadır.

Ekip çalışmasının gereği ve yararına inanıyoruz.

Görevi devraldığımızda;

Başbakanımızın sesi bizim sesimiz olacak; biz, Başbakanımızın sesi olacağız.

Bakanımızın sesi bizim sesimiz olacak; biz Bakanımızın sesi olacağız.

Milletvekillerimizin sesi bizim sesimiz olacak, biz milletvekillerimizin şehirdeki, ilçedeki, mahalledeki, köşdeki sesi olacağız.

ilçe başkanlarımızın sesi bizim sesimiz olacak, biz ilçe başkanlarının sesi olacağız...

İlçe yönetimlerinde bulunan bütün dava arkadaşlarımızın sesis bizim sesimiz olacak, biz ilçe yönetimlerindeki tüm dava arkadaşlarımızın sesi olacağız.

Kadın Kollarımızın sesi bizim sesimiz olacak, biz Kadın Kollarımızın sesi olacağız.. Kadınlarımızın il siyasetinde daha etkili hale gelmesini hedefliyoruz.

Gençlik Kollarımızın sesi bizim sesimiz olacak, biz gençlik kollarının sesi olacağız.. Gençlerimizin yerel siyasette sesi daha çok ve daha gür çıkacak.

İl genel meclisi üyelerimizin sesi bizim sesimiz olacak, biz il genel meclisi üyelerimizin sesi olacağız.

Belde, köy, mahalle temsilcilerimizin sesi bizim sesimiz olacak, biz belde, köy, mahalle temsilcilerimizin sesi olacağız. Her konuda onlarla sürekli istişare edeceğiz.

Sandık müşahitlerimizin sesi bizim sesimiz olacak; biz sandık müşahitlerimizin sesi olacağız.

Bu davaya gönül vermiş, bu davaya hizmet etmiş her bir kardeşimizin sesi bizim sesimiz olacak; biz, bu davaya gönül vermiş, bu davaya hizmet etmiş her bir kardeşimizin sesi olacağız.

Biz hükmeden, komuta eden, emreden bir yönetim olmayacağız...Eşitler arasında, temsil izin bir adım önde olan hizmet eri olacağız.

Bu kongreden partimiz daha güçlü çıkacaktır. Ekip arkadaşlarıma ve diğer aday kardeşime başarılar diliyorum. Medeni bir siyasi yarışın iki yarışzçısı olarak tabanımızın siyasi terbiyesine uygun hareket etmek öncelikli görevimizdir. Kongrenin tüm aşamalarında buna dikkat edileceğine, kongre emniyetinin en iyi şekilde sağlanacağına, seçimin bir şölen havası içinde geçeceğine yürekten inanıyorum’


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.