23 Nisan 2024
  • Erzurum10°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara19°C

PANERAİ LUMİNOR SAATLERİNDE TASARIMLAR

Panerai Luminor Saatlerinde Tasarımlar

Panerai Luminor Saatlerinde Tasarımlar

06 Şubat 2023 Pazartesi 21:52

Yüksek kalite saatçiliğin teknik olarak dönüm noktası sayılan Panerai Luminor tasarımları günümüzde adeta bir yaşam biçimine dönüşmüştür. Sanatsal ve fonksiyonel yanı oldukça baskın olan bu saatlerin ilk üretimi 1940’lı yıllara dayanmaktadır. Çarpma ve kırılmalara son derece dayanıklı olan Panerai Luminor su geçirmeyen tasarımı ile göz doldururken karanlıkta okunabilen yüksek kaliteli tasarımı ile beğenileri toplamaktadır.

 

İşlevselliği ve kalitesi bu kadar yüksek iken Panerai Luminor saat modelleri tasarımları ile de öne çıkmaktadır. Lüksü ve sanatsal tasarımı bir arada bulabileceğiniz modeller ile uzun yıllar kalitesinden ödün vermeden kullanmanız mümkün hale gelecektir.

 

Panerai Luminor Saat Özellikleri

Gelişen teknoloji ile yeniden tasarlanıp şekillenen ikonik saat modelleri Panerai Luminor koleksiyonunda yerini alıyor. Bir tasarım harikası olan saat modelleri kalitesi ve dayanıklılığı ile çelik kasa ve tasarım lüksünü de ayağınıza getiriyor.

 

Solaklar için tasarlanmış kurma tepesi kasanın solunda olan modelleri ile ikinci saat dilimi, flyback kronograf, zaman eşitleme, ay evresi ve tourbillon gibi özelliklerin de yer aldığı Panerai Luminor saat modelleri ve daha fazlası için https://www.entropia.club/tr/panerai-luminor/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.