28 Mart 2024
  • Erzurum2°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

RÜYADA ÇOCUK GÖRMEK...

Rüyada Çocuk Görmek...

23 Eylül 2012 Pazar 23:43

Rüyada çocuk görmek, rüyada çocuğunu kaybeden kadını görmek rüya tabiri, ferahlığa, sevince ve yüceliğe işaret eder rüya tabirleri. Rüyada kız çocuk doğurduğunu görmek, fakirlik ve zaruretten kurtulmaya yorulur rüya tabirleri. Erkek çocuk doğurduğunu gören kimse hastalıktan ve kederden kurtulur anlamına gelir rüya tabirleri. Rüyada çocuk görmek, Çocukla oynadığını görmek, iyi bir haber alacağına, kendisinin çocuk olduğunu görmek, uzun bir ömür süreceğine; bir okulda çocuklarla birlikte oyun oynadığını veya bir sıra teşkil edip geziye çıktığını görmek, ev halkından hayır göreceğine; sokakta bırakılmış bir bebek bulup evine getirdiğini görmek, o eve kısmet ve mutluluk geleceğine; yetimhaneden bir çocuk aldığını görmek, bulunduğu mevkiden daha üstün bir yere çıkacağına işaret eder rüya tabirleri. Rüyada çocuk arabası görmek yolculuğa işarettir rüya tabirleri. Rüyasında bir çocuk arabası alıp evine getirdiğini görmek, bir yolculuğa çıkmak için hazırlandığına, çocuk arabasının içinde çocuk olduğu halde onu sürdüğünü görmek, uzaktan bir yolcusu geleceğine veya bir haber alacağına, çocuk arabasını boş olarak görmek, evli ise bir çocuğu olacağına, bekar ise evlenmeye delalettir rüya tabirleri. Rüyada çocuk görmek, Bir kimse rüyasında bir erkek, çocuk düşürdüğünü görse, tahsilini tamamlamaya çalıştığına ve muradına kavuşacağına delalettir rüya tabirleri. Bir kadının çocuk düşürdüğünü görmesi hayır değildir. Bir rivayete göre, elinden malı gider, diğer bir rivayete göre de kocası ölür. Bazıları demişlerdir ki, bir kadının çocuk düşürdüğünü görmesi, zahmet ve meşakkatten kurtulmasına delalet eder rüya tabirleri.
Rüyada Çocuk görme

Rüyada çocuk görmek, Bir kimsenin rüyada çocuk düşürdüğünü görmesi, murad eylediği şeyde muvaffak olamayacağına delâlet eder rüya tabirleri. Rüyada bir kadının çocuk düşürmesi de iyiye alâmet değildir. Bir tabire göre malını zayi eder. Bazı kere de kadının rüyada çocuk düşürdüğünü görmesi, üzüntü ve meşakketten halâs olmaya delâlet eder rüya tabirleri.
Rüyada çocuk görmek, Rüyada yeni doğmuş bir çocuğun kesilmiş göbeğini görmek, nikâh ile tâbir olunur rüya tabirleri. Rüyada kesilmiş çocuk göbeğini bir kadına emanet olarak bıraktığını gören kimse, o kadını almak ister anlamındadır rüya tabirleri.
Rüyada çocuk görmek, Bir kimsenin rüyada çocuğunu kaybetmiş bir kadın görmesi, ferahlığa, sevince ve yüceliğe delâlet eder. Bazı kere de bu rüya, evlâd ve annenin kaybolması ile tâbir olunur. Rüyada çocuğun başında çıkan bir çıbanıgörmek, temizlik ve paklığa alâmettir rüya tabirleri.
Rüyada çocuk görmek, Rüyada yeni doğmuş bir çocuk görmek, sevinç ve sürura delâlet eder. Çocuğu kucağına alıp sevdiğini görmek, hayır ve menfaate işarettir rüya tabirleri. Rüyada kız çocuğu görmek, üzüntü ve kederden ve sıkıntıdan halâs olmaya alâmettir. Yine rüyada bir bebeğin süt emdiğini görmek, evdeki rızık ve bereketin bolluğuna delâlet eder rüya tabirleri.Bir kimsenin rüyada çocuk arabası görmesi, sefer ile tâbir olunur rüya tabirleri. Rüyada çocuk arabası içinde bir çocuk olduğu halde arabayı sürdüğünü görmek, uzaktan gelecek bir yolcuya veya habere delâlet eder.
Rüyada erkek çocuk

Rüyada çocuk görmek, Rüyada yeni doğmuş bir çocuk görmek, sevinç ve sürura delâlet eder rüya tabirleri. Çocuğu kucağına alıp sevdiğini görmek, hayır ve menfaate işarettir. Kız çocuğu görmek, üzüntü ve kederden ve sıkıntıdan halâs olmaya alâmettir. Yine rüyada bir bebeğin süt emdiğini görmek, evdeki rızık ve bereketin bolluğuna delâlet eder rüya tabirleri. Rüyada çocuk görmek, Rüyada kız çocuk görmek fakirlikten kurtulup zengin olmaya, erkek çocuk görmek hastalıklardan, üzüntülerden, sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder. Rüyasında çocuk görenin evinde neşe ve mutluluğu artar. Rüyasında çocuktan bir şey dinleyen, nasihat alan gerçekte de aynı sözleri işitir, aynı nasihatleri alır.
Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir . Hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı; fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.