05 Mayıs 2024
  • Erzurum6°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

ŞEHİT GÜLLÜCE ERZURUM'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İstanbul Atatürk Havalimanı'na düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden turist rehberi Murat Güllüce'nin cenazesi memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Güllüce Erzurum'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

01 Temmuz 2016 Cuma 18:06

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısında teröristlerce açılan ateş sonrası hayatını kaybeden Murat Güllüce için Gürcü Kapı Camii'nde Cuma namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Evli, 4 kız çocuğu babası olan ve İstanbul'da turist rehberliği yapan 40 yaşındaki Güllüce'nin eski Çevre ve Şehircilik bakanı İdris Güllüce'nin akrabası olduğu, terör saldırısı sırasında kafile karşılamak için havalimanında bulunduğu öğrenildi. 
Murat Güllüce'nin cenaze namazına Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Güllüce'nin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahman Gazi Mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.