19 Nisan 2024
  • Erzurum13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

TÜRK TELEKOM'DAN İKİ YIL ÜCRETSİZ İNTERNET

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, "Daha önce hiç internet kullanmamış insanlara iki yıl boyunca ücretsiz internet hizmeti vereceğiz." dedi.

Türk Telekom'dan İki Yıl Ücretsiz İnternet

22 Nisan 2015 Çarşamba 08:46

Türk Telekom 175. kuruluş yıl dönümü Marriott Otel'de düzenlenen geceyle kutlandı. Geceye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed HaririTürk Telekom CEO'su Rasim Aslan ve diğer konuklar katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, "Daha önce internet bağlantısı olmayan herkese ücretsiz internet sunmaya başlıyoruz. Bizim üç aylık teklifimiz iki yıl boyunca daha önce hiç internet kullanmamış kişilerin iki yıl süreyle internetin bedava verilmesini içeriyor." ifadelerini kullandı.

"41.5 MİLYON ABONEMİZ VAR"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, Türk Telekom'un 1840 yılında kurulduğunda insanları yakınlaştırmayı amaçladığını söyleyerek, "Bünyesinde günlük hayatımızı kolaylaştıran, birçok hizmeti bulunduran bir sektör. Bu haliyle de bilgi toplumuna dönüşümün en etkin enstrümanlarından bir tanesidir. Türkiye'de sadece birkaç yıl öncesine kadar hızlı internet yoktu. Şimdi 41,5 milyona yakın abonemiz var" dedi.

4G HİZMETİ 1 OCAK 2016 TARİHİNDEN İTİBAREN

Bilgin, bir ay sonra 4G ihalesine çıkacaklarını ve 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren 4G hizmeti sunmaya başlayacaklarını ifade etti.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Hariri, liderlere, Türk Telekom şirketi ailesine teşekkür ederek, eski Başbakan Abdülrefik Hariri'nin Türkiye'ye çok güvendiğini ifade etti. Hariri, "Biz bugün onun hayallerinin gerçek olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz. On yıl önce Oger Telekom Türk Telekom özelleştirme ihalesini kazandığında çok başarılı, yerinde karar verdiğimizi biliyordum. En itibarlı, en büyük özelleştirme Şirketi'nin ihalesine giriyorduk" ifadelerini kullandı.

"10 YIL ÖNCE..."

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan da, Türk Telekom'un insan kaynağını en iyi kullanan şirket olduğunu belirterek, şirketleri kuranların insanlar olduğunu belirtti. Aslan, "Türkiye'nin teknolojiye olan tutkusu Türk Telekom'un liderliği ve yenilikçiliği daha da Büyüdü. Biz bununla yetinemeyiz. Daha da Hız kazanarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaklaşık on yıl önce müşterilerimiz interneti bir megabit hızda alırken, bugün bin megabit internet kullanabiliyorlar. Türk Telekom Türkiye'nin yüzde 98'ine internet bağlantısı sunabiliyor. Akıllı internet çözümlerimiz 81 ilde, bu hanelerin yarısından fazlasına, ultra yüksek hızda internet sunuluyor" diye konuştu.

2 YIL İNTERNET BEDAVA

İnternet hizmetlerinin Batı Avrupa ülkelerinden daha hızlı olduğunu belirten Aslan, bankacılık sektörünün Türk Telekom'un kurumsal çözümlerinden yararlandığını söyledi. Aslan şunları kaydetti:

"Biz geleceğin daha akıllı olduğu, insanların daha mutlu,verimli olduğu bir Türkiye hayal ediyoruz. İnovasyonun tüm kararlılığıyla bir araya geldiği ve böylelikle herkes için yeni ekonomik ve sosyal fırsatların yaratıldığı bir gelecek hayal ediyoruz. Türk Telekom 2023 hedeflerinin en büyük destekçisidir. Türk Telekom bugün 175 yaşına giriyor. Gelenekten aldığımız ilhamla yolumuza devam ediyoruz. Bugün yeni bir kampanya portföyümüze ekliyoruz. Daha önce internet bağlantısı olmayan herkese ücretsiz internet sunmaya başlıyoruz. Bizim üç aylık teklifimiz iki yıl boyunca daha önce hiç internet kullanmamış kişilerin iki yıl süreyle internetin bedava verilmesini içeriyor"

Konuklara Türk Telekom tarihini oyuncu Engin Altan Düzyatan anlattı. Ayrıca tanıtım filmi gösterildi ve Filistinli üç kardeş mini konser verdi. Türk Telekom Basketbol takımı ve Türk Telekom sporcuları da geceyle katıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.